Οι συντηρήσεις των κλιματιστικών έχουν ξεκινήσει από την εταιρεία μας για όλο το 2018 . Επικοινωνήστε για προσφορά και προσφορά.

Η συντήρηση  του κλιματιστικού είναι απαραίτητη και σημαντική για την σωστή και οικονομικότερη λειτουργία του. Με την συντήρηση και τον χημικό καθαρισμό απομακρύνονται οι βλαβεροί ρύποι που προκαλούν πρόβλημα στην υγεία και στο αναπνευστικό .

Με την λειτουργία του κλιματιστικού ο αέρας μαζί με την σκόνη και του ιογενείς ρύπους επικάθονται στα φίλτρα και στις ψήκτρες και σε συνδυασμό με  την υγρασία του  χώρου  που συλλέγεται στο χώρο του κλιματιστικού δημιουργείτε ένας επικίνδυνος συνδυασμός για την υγεία μας . Δυστυχώς αυτό  δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό παρά μόνο όταν το πρόβλημα έχει πλέον φτάσει σε προχωρημένο στάδιο και αντιλαμβανόμαστε τις δυσάρεστες οσμές.

Για αυτό θα πρέπει τα κλιματιστικά να καθαρίζονται και να απολυμαίνονται πριν αντιληφθούμε το πρόβλημα και θα πρέπει να γίνεται μια φορά τον χρόνο σε οικίες με φυσιολογική χρήση και δύο με τρεις σε καταστήματα , γραφεία και χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος και πάντα ανάλογα την χρήση.

Πέρα από τον καθαρισμό , ταυτόχρονα θα πρέπει να ελέγχονται τα μηχανικά και ηλεκτρονικά – ηλεκτρικά μέρη του κλιματιστικού καθώς και η πίεση του ψυκτικού κυκλώματος για μεγαλύτερη απόδοση.

Επίσης αναλαμβάνουμε την επισκευή του κλιματιστικού σας στις περισσότερες εταιρίες της αγοράς . Έχουμε την δυνατότητα και την πρόσβαση στις περισσότερες εταιρίες για βλάβες και ανταλλακτικά και αντιπροσωπεύομαι  το servis στο Ρέθυμνο στις εταιρίες  TOYOTOMI , KENDO , KEROSUN , JURO PRO και σε συνεργασία με την ΑΣΤΡΑ SERVISE τα κλιματιστικά από τις εταιρείες KARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ , CHAMPION , ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ , MEDIA MARKT , MAKRO CSH & CARRY  , ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ , PRAKTIKER .

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την βλάβη του κλιματιστικού σας είμαστε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε τηλεφωνικά ή να επισκεφτούμε τον χώρο σας για διάγνωση. Επικοινωνήστε μάζί μας για προσφορά.

 

Πίσω